Modern & profi

Korszerű, látványos webprogramozás

24/7 rendelkezésre állás

Weboldalad elkészülése után is segítünk ha szükséged van ránk

Megbízható szolgáltatás

Tőlünk biztosan azt kapod amit kértél
webáruház szerkesztés

Professzionális és keresőbarát

webáruházakat készítünk

Egy jó webáruház megállás nélkül dolgozik éjt nappallá téve. Egy jó webáruház akkor is dolgozik amikor az üzleted zárva van, vagy éppen szabadságon vagy.
A webáruház lényegében nem más, mint egy nonstop nyitvatartó online üzlet, ami sosem áll le, és alkalmazottakat sem szükséges fizetni üzemeltetéséhez.

Keresőbarát
Keresőbarát webáruházakat készítünk, hogy vállalkozásod sikeres legyen!
Tapasztalt csapat
Több éves tapasztalattal rendelkezünk a webáruház fejlesztés és SEO területén is.

Ha szükséged van ránk, webáruházad elkészülése után sem engedjük el a kezed, és segítünk az esetleges karbantartásokban, fejlesztésekben, bővítésekben.

Egyedi webáruházakat készítünk

Tőlünk személyre szabott, egyedi webáruházat kapsz.
Felhasználóbarát és responzive webáruházat készítünk, ami mobiltelefonokon, tabletteken és asztali gépeken is tökéletesen fog megjelenni.
Ha olyan webshopra lenne szükséged, ami illeszkedés céged arculatához, könnyű kezelni, biztonságos, gyors, látványos, a legújabb trendeknek és kihívásoknak megfelel akkor a legjobb helyen jársz! Egy jó, szép és modern webshop design érdeklődést és bizalmat ébreszt a leendő vásárlókban.

Nem lesz bérleti díjas a webáruházad

Nálunk nincs bérleti díj a webáruházakra sem. Minden webáruházat egyszeri díj ellenében készítünk el, nincsenek rejtett költségek.

Teljeskörű admin felület

Elkészült webáruházadhoz teljeskörű admin felületet biztosítunk, így weboldalad teljes mértékben a Tied lesz.

Kapcsolat

Árajánlat kérés webáruház készítéshez

Minden egyes megbízás más és más, ezért megfontolatlan lenne fix árat meghatározni, mielőtt megbeszélnénk veled, hogy mit szeretnél pontosan. Új, egyedi, testreszabott webáruház készítés akár már 90 000 Ft-tól!