GamIT Hungary Kft. +36 30 792 1784 [email protected]

Weboldal készítés, keresőoptimalizálás

 • Home
 • Havidíjas keresőoptimalizálás
havidíjas keresőoptimalizálás

Havidíjas keresőoptimalizálás

A havidíjas keresőoptimalizálás az egyik leggyakoribb módja az együttműködésnek a SEO szolgáltatók és megrendelőik között. Ennek a megoldásnak számos előnye van más szerződési formákkal szemben. Ebben a cikkben részletesen megvizsgáljuk ezeket az előnyöket.

Mit jelent a havidíjas SEO?

A havidíjas keresőoptimalizálás a weboldalak organikus forgalmának növelését célzó online marketing eszköz, amelyet gyakran alkalmaznak a SEO szakemberek és megrendelőik közötti együttműködéskor. Ebben a szerződési formában a megbízó és a SEO szakértő általában 12 hónapos, vagy még hosszabb távú megállapodást kötnek, amelyben meghatároznak egy havidíjat, amit a megbízó havonta fizet. A szerződésben szereplő feladatokat a SEO szakember folyamatosan elvégzi az előre megbeszélt ütemben. A havidíjas keresőoptimalizálás a leghatékonyabb és legkorrektabb módja az együttműködésnek a SEO területén.

A havidíjas keresőoptimalizálás előnyei

A havidíjas keresőoptimalizálás számos előnnyel rendelkezik:

 • Megfelel a SEO munka hosszútávú jellegének, mivel a cél a tartós eredmény elérése, nem pedig a villámgyors sikerek elérése.
 • Jól átlátható, korrekt alapot teremt az együttműködéshez, mivel a havidíj könnyen kalkulálható tanto a megrendelő, és a SEO szakember számára is.
 • Lehetővé teszi a megrendelő és a SEO szakember közötti együttműködést és közös munkát, mivel a hosszabb távú projektekben fontos szerepet játszik az ügyfél és a SEO szakember közötti együttműködés.

Ezen kívül még a havidíjas keresőoptimalizálás ideális megoldás webáruházak keresőoptimalizálására is.

A havidíjas keresőoptimalizálás előnyei mellett fontos megemlíteni, hogy a honlap tulajdonosának aktív részvételre van szükség a munkában. Ennek részei lehetnek:

 • A SEO folyamatának megértése és a célok átgondolása.
 • A honlap tulajdonosának szakmai tudását, piaci ismereteit és üzleti céljait figyelembe véve segíteni a szövegírásban.
 • Részvétel a linképítésben és használni a kapcsolatrendszerét a legjobb szakmai linkek megszerzése érdekében.

Havidíjas SEO árak

A havidíjas keresőoptimalizálás ára általában három tételekből áll:

 • A SEO szakember vagy ügynökség díja, aki elkészíti a stratégiát és az SEO elemzést.
 • A linképítés költsége.
 • A SEO szövegírás költsége.

Az árak változóak lehetnek a szolgáltatók között, mivel minden SEO projekt egyedi, és eltérő lehet a munka- és időigénye. Így nehéz pontos összeget mondani a havidíjas SEO árakról Magyarországon.

Mi a havi SEO munkafolyamatokat 20 000Ft+Áfa/hóért vállaljuk el weboldalanként.

Milyen hosszú egy havidíjas SEO együttműködés?

A havidíjas SEO együttműködés általában legalább 4-6 hónapot tart. Ennek az az oka, hogy rövidebb idő alatt nem lehet mérni az eredményeket, és kidobott pénz lenne, ha rövidebb időre szerződnének le. Ezenkívül a SEO szakember/ügynökség részéről a legtöbb munka a kampány első harmadában van, amiért a fizetséget a fix havidíjas rendszerben csak később kapják meg. Ha az ügyfél a harmadik hónapban kiugrana a megállapodásból, akkor a SEO szakember/ügynökség komolyat bukhatna a projekten.

Sikerdíjas keresőoptimalizálás – nagyon nem ajánlott

A sikerdíjas keresőoptimalizálás egy olyan műfaj, amely csak akkor kér pénzt a megrendelőtől, ha eléri a kívánt eredményt. Bár így elsőre nincs benne kockázat, a valóságban sajnos gyakran úgy alakul, hogy a sikerdíjas SEO szakemberek/ügynökségek csak olyan kulcsszavakat választanak, amelyek könnyen uralhatóak, így könnyen elérhető a „siker”. Ennek azonban gyakran semmi köze a valódi forgalomhoz és eredményekhez, így a megrendelő csak tévesen gondolja, hogy sikeres volt a keresőoptimalizálás.

Ezért a sikerdíjas keresőoptimalizálás egy olyan megoldás, amit érdemes elkerülni. Sőt, inkább menekülni tőle, mert végeredményben csak kárt okozhat.

A sikerdíjas SEO-nál a szakember/ügynökség abban érdekelt, hogy gyors eredményt szállítson, ami szembe megy a keresőoptimalizálás logikájával. Emiatt gyakran használnak PBN-es vagy linkfarmos hivatkozásokat, ami hosszú távon nem működik.

A legjobb, ha a havidíjas keresőoptimalizálás mellett döntünk, ami hosszú távra szóló együttműködést jelent a SEO szakember/ügynökséggel, és átlátható költségkeretek között történik a munka.

Milyen más SEO árazási módozatok léteznek még?

 • Az óradíjas SEO szolgáltatás a tanácsadás esetén lehet előnyös, valamint olyan rövid távú, jól körülhatárolható feladatok esetén, mint például egy kisebb indexelési probléma megoldása, vagy duplikációk kezelése.
 • A projekt alapú SEO szolgáltatás lehetővé teszi a kulcsszókutatás, linképítési kampány, helyi keresőoptimalizálási beállítások elvégzése, weboldal audit, vagy összetettebb SEO probléma megoldásának árazását.

Ha érdekel a havidíjas SEO szolgáltatás

A havi díjas SEO szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a weboldalad folyamatosan javítva legyen a keresőmotorok számára. Mivel a SEO egy folyamatos folyamat, a havi díjazás lehetővé teszi, hogy folyamatosan figyeljük és javítsuk a weboldalad helyzetét a keresőmotorokban.

A havi díjas SEO szolgáltatásunkkal kulcsszavakra optimalizáljuk a weboldaladat, megnöveljük a forgalmat, és javítjuk a értékesítési arányodat. Emellett szakembereink folyamatosan figyelik és elemzik a weboldalad teljesítményét, hogy a lehető legtöbbet hozhassuk ki belőle.

Ha havidíjas SEO szolgáltatást szeretnél, lépj velünk kapcsolatba!
Ne habozz, válts havi díjas SEO szolgáltatásra még ma, és lépj előre a versenytársaid előtt a keresőmotorokban!

havidíjas SEO