[email protected] GamIT Hungary Kft. +36 30 792 1784

Keresőoptimalizálás

SEO ügynökség, amely valódi üzleti növekedést hajt végre

Növeld bevételeid még ma!

Az online piac minden eddiginél versenyképesebb, ezért vállalkozásodnak szüksége van egy megbízható és tapasztalt SEO ügynökségre.

Mi, az OfficeHelpernél sikerorientált keresőoptimalizálással és weboldal szerkesztéssel foglalkozunk.  A Google összetett keresési algoritmusai mellett a Bing keresővel is foglalkozunk, és tudjuk, mi kell ahhoz, hogy a hozzád hasonló vállalkozások a versenytársak előtt helyezkedjenek el.

Bevált, etikus SEO technikákat (white hat SEO) alkalmazunk, hogy sikeresen rangsoroljuk weboldalad a konvertáló kulcsszavak alapján. Nincs olcsó, Google büntetést magával vonzó taktika, nincsenek úgy nevezett Black hat SEO technikák.

Nem számít, milyen marketingcélokat tűzöl ki, segítünk növelni az eredményeid.

SEO szolgáltatások elkötelezett ügyfélkapcsolattal

Elkötelezett ügyfélkapcsolatot biztosítunk, ahol ügyfeleinket nem csak ügyfélként, hanem partnerként is kezeljük. A jó partneri kapcsolat segít megérteni céged jövőképét és céljait, hogy keresőoptimalizálási szolgáltatásainkat megfelelő összehangban nyújthassuk Neked, Veled.

Partnereink üzleti céljai a miénk is, és a jó partnerkapcsolatok mindig nagyszerű eredményeket hoznak. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy elérjük kitűzött vágyaid, erőfeszítéseink mindaddig folytatódnak, amíg az üzleti céljaid el nem érjük.

Más ügynökségekkel ellentétben nálunk nincsen semmiféle hűségidő.

01
02
03
04
insert image
Online marketing szolgáltatásaink

Modern SEO szolgáltatások az online vállalkozásod sikerének biztosításáért

A (Google)keresőoptimalizálás a sokrétű és bonyodalmas feladatok miatt egy hosszú távú folyamat, de a belefektetett idő és energia többszörösen megtérül!

Nincs két egyforma SEO-stratégia. Éppen ezért SEO szolgáltatásainkat a Te vállalkozásod egyedi igényeihez igazítjuk, a helyi vállalkozások láthatóságának növelésétől egészen az e-kereskedelmi termékek népszerűsítéséig terjedhet.

Fedezd fel SEO szolgáltatásainkat alább.

Közösségi média

Közösségi marketing

Az emberek egyre több időt töltenek el a közösségi média oldalakon, túlnyomórészt a Facebookon. Napjainkban már minden generáció használja a Facebook, Instagram, vagy a YouTube felületeit, márpedig a vállalkozások egyik aranyszabálya, hogy ott kell lennünk, ahol a vásárlók vannak. A közösségi marketingeket (Pl. Facebook, Instagram) a kommunikáció teszi rendkívül fontossá.
Keresőoptimalizált tartalommarketing

Tartalommarketing

A tartalommarketing az egyik legfontosabb eleme az online marketing stratégiáknak, ugyanis nem csak a keresőmotorok számára nélkülözhetetlen a megfelelő sűrűségű kulcsszavazás miatt, hanem a potenciális ügyfeleinket is megszólíthatjuk, információkkal halmozhatjuk el, vagy akár cselekvésre is biztathatjuk.
Webfejlesztés

Webfejlesztés és design

Weboldal fejlesztés közben tekintettel kell lenni a Google kereső irányelveire, hogy az új honlapunk már az induláskor keresőbarát legyen, így az oldal minél több látogatót vonzzon. Ezenfelül felhasználóbarát felületet is kell biztosítanunk a felhasználói élmény fokozásáért.
Hirdetéskezelés

Hirdetéskezelés

A Google Ads vagy a Facebook online hirdetései jó eszközök arra, hogy előmozdítsd weboldalad és céged fejlődését, forgalmának növekedését. Egy vállalkozás online jelenléte a mai világban szinte elengedhetetlen. A Google Ads hirdetések megsokszorozhatják weboldala forgalmát, így több potenciális vásárlója, ügyfele lehet. Kisebb ráfordítással érhetsz el nagyobb bevétel növekedést!
webanalitika

Webanalitika készítés

Honlapod internetes forgalmát folyamatosan mérjük, az adatokat összegyűjtjük és rendszeres jelentéseket készítünk számodra. A webanalitikából származó adatokra nagy figyelmet érdemes fektetni, enélkül nem tudnánk olyan fontos információkat, minthogy pontosan mennyien látogatták meg az oldalunkat, azon belül is hányan érkeztek hozzánk fizetett hirdetésből, és hányan a keresők természetes találataiból, mekkora volt a konverziós arány, illetve hány webhely látogatót tudtunk rávenni arra, hogy nálunk vásároljanak.
Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás

Minden bizonnyal Te is szeretnéd, ha a weboldalad minél előrébb kerülne a (Google)kereső organikus találati listáján, egy bizonyos kulcsszó beírását követően. Ha így van, akkor ajánljuk figyelmedbe a keresőoptimalizálás és tanácsadás szolgáltatásunkat.
Bővebben
SEO szolgáltatásaink

Mit tartalmaz SEO szolgáltatásunk?

Ismerj meg többet arról, hogy miből áll SEO szolgáltatásunk.

SEO audit

Mielőtt nekivágnánk a teljes optimalizálási folyamatnak, először meg kell határoznunk, hol helyezkedik el a Te vállalkozásod az iparágban. Elemzéseket végzünk, műszaki auditokat végzünk, valamint versenytárs és piackutatásokat végzünk, hogy a megfelelő prioritásokkal kialakítsuk SEO stratégiád.

Kulcsszóstratégia

A megfelelő kulcsszavak elengedhetetlenek a sikerhez. Kézi kutatás és iparágvezető eszközök kombinációját használjuk, hogy olyan kulcsszóstratégiát dolgozzunk ki, amely reális, és megragadja a célközönséget.

Tartalom stratégia

Az egyedi tartalom, amely hozzáadott értéket jelent, központi szerepet játszik a SEO sikerében. Minden általunk létrehozott tartalom egy meghatározott célt tart szem előtt, és a felhasználói út bizonyos pontjaihoz igazodik. Növeld márkád ismertségét és az online elkötelezettségét.

Offsite SEO (Oldalon kívüli SEO), Linképítés

A minőségi linképítés kritikus része a SEO stratégiának. Minőségi linkeket biztosítanak számodta, amelyek növelik weboldalad tekintélyét és versenyképességét a keresési eredmények között.

Versenytárs elemzés, kutatás

A verseny elemzése az online siker kulcsa. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy lássuk, hol sikeres a verseny, és hol rejlenek lehetőségek. Megkeressük, kutatjuk és elemezzük elhelyezkedésüket a keresési környezetben.

Technikai SEO

A technikai SEO kulcsfontosságú részét képezi a keresőoptimalizálásnak. A weboldal indexelhetőségétől és feltérképezhetőségétől az infrastruktúrán át a felhasználói élményig lelefekteti az online siker alapjait. Megvizsgáljuk, hogy a keresőmotorok jelenleg hogyan értelmezik weboldalad, valamint azt, hogy a felhasználók hogyan tapasztalják meg azt.

SEO kampányok

A SEO gyors növekedése a hatásos digitális marketing kampányoknak tudható be. Ezeknek minden SEO-stratégia középpontjában kell állniuk.

Mélyreható jelentés

Átlátható jelentésekkel folyamatosan tájékoztatunk Téged. Igyekszünk megbizonyosodni arról, hogy a jelentések minden területét megérted, hogy lásd, hol rejlenek sikereid.

Közösségi oldalak kezelése

Kezeljük Facebook oldalad, és folyamatosan új, releváns tartalommal látjuk el képpel, szöveggel,  mini videókkal.

Keresőoptimalizálás

Miért ránk van szükséged weboldalad keresőoptimalizálásához?

Egy profi keresőoptimalizálásra mindig szüksége van egy weboldalnak. Ha új, induló honlapod van, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy megkapja az oldalad a kezdő lökést az induláshoz, hogy minél előbb beinduljon és generálja a látogatókat.

Teljes körű online marketing szolgáltatások

Bármit meg tudunk csinálni!

Weblap szerkesztés, szövegírás, közösségi marketing kezelés, grafikai munkák, hirdetések kezelése, mini videók készítése, kereső optimalizálás, webanalitika készítés.

Minőség & Garancia

Minőség & Garancia

Munkáinkra garanciát vállalunk, hiszen a Te sikered a mi sikerünk!

Költséghatékony

Költséghatékony

Olcsóbbak vagyunk mint egy alkalmazott. Egy belsős kolléga bérének töredékéért minőségi, profi munkát végzünk.

Kapcsolat

Kérj ingyenes weboldal elemzést!

Weboldalad elemzése és az ajánlatkérés teljesen ingyenes és kötelezettségektől mentes! Érdemes minden esetben egyedi árajánlatot kérned, hiszen, minden cég és weboldal más és más. Lentebbi árajánlat csomagunk tájékoztató jellegűek.

  SEO áraink

  Keresőoptimalizálás áraink

  Partnereinknek minden esetben egyedi árajánlatot készítünk az INGYENES weboldal és igényfelmérés után! Keresőoptimalizálás havi 20 000Ft-tól, szakértői Google Ads (Adwords) hirdetés és kampány kezelés akár már 10 000Ft+Áfatól, Facebook oldal hirdetés 3 000Ft+Áfatól!

  Kezdő keresőoptimalizálás

  • - Folyamatos konzultáció a keresőoptimalizálásról
  • - Folyamatos honlapelemzés, kulcsszó és konkurencia elemzés
  • - Folyamatos Google keresőoptimalizálás, honlap beállítások
  • - Keresőoptimalizált és felhasználóbarát tartalomfejlesztés
  • - Honlap leírások és címsorok optimalizálása
  • - Közösségi média kezelés
  • - Linképítés (külső és belső)
  • - Havi riport készítése a honlap látogatottságról és viselkedésről
  25 000Ft +Áfa / Hónap

  Prémium Keresőoptimalizálás

  • - Folyamatos konzultáció a keresőoptimalizálásról
  • - Folyamatos honlapelemzés, kulcsszó és konkurencia elemzés
  • - Folyamatos Google keresőoptimalizálás, honlap beállítások
  • - Keresőoptimalizált és felhasználóbarát tartalomfejlesztés
  • - Honlap leírások és címsorok optimalizálása
  • - Prémium közösségi média kezelés
  • - Linképítés (külső és belső)
  • - Google Cégem karbantartás és optimalizálás
  • - Kép keresőoptimalizálás
  • - Havi riport készítése a honlap látogatottságról és viselkedésről
  35 000Ft +Áfa, helyett 25 000Ft +Áfa / hónap

  Egyedi árajánlat kérés keresőoptimalizáláshoz

  • Egyedi igényre szabva kérjen egyedi árajánlatot, kombinálja keresőoptimalizálás szolgáltatásunkat más szolgáltatásunkkal is!
  SEO Gyakran Ismételt Kérdések

  Keresőoptimalizálás GYIK

  Mi az a keresőoptimalizálás, és melyek a SEO különböző típusai?

  A SEO egy weboldal és annak tartalmának optimalizálásának folyamata, hogy az organikusan magasabb helyre kerüljön a keresőmotorok eredményei között. Mivel a legtöbb vállalkozás online jelenléttel rendelkezik, elengedhetetlen, hogy a láthatóság magas legyen, hogy felkeltse a leendő ügyfelek figyelmét. A fejlett SEO technikák lehetővé teszik számunkra, hogy megértsük a Google és más keresőmotorok algoritmusait, és azonosítsuk azokat a fontos rangsorolási tényezőket, amelyek elősegíthetik a weboldal magasabb helyezését.
  A weboldal optimalizálására különböző típusú SEO-kat használnak:
  On-Page SEO (Oldalon belüli SEO): Ez magában foglalja a weboldal teljes optimalizálását, hogy magasabb rangsorolást kapj, és relevánsabb forgalmat érj el a keresőmotorokban. Ez mind a weboldal tartalmára, mind a HTML-forráskódra vonatkozik. Az On-Page SEO magában foglalja a részletes kulcsszókutatást is, amely segít optimalizálni a metacímkéket és a tartalmat a célzott kulcsszavaknak megfelelően. Az oldalon belüli rangsorolási tényezők dinamikusak, ezért fejlett SEO stratégiákat használnak ezek azonosítására és az oldal ennek megfelelő optimalizálására.
  OFF-Page SEO (Oldalon kívüli SEO): magában foglalja a weboldalon kívüli erőfeszítéseket a helyezés javítása érdekében.
  A linképítési szolgáltatások az Off-Page SEO jelentős részét képezik. Ez az a folyamat, amelynek során a hiperhivatkozások más honlapokról a saját weboldalunkra érkeznek. Ezeket a linkeket a keresőmotorok az internet feltérképezésére használják. A SEO linképítési szolgáltatások kiváló minőségű linkek építését teszik lehetővé, ezáltal is elősegítve, hogy weboldalad a versenytársak elé kerüljön.
  Helyi keresőoptimalizálás: A helyi keresőoptimalizálási szolgáltatások optimalizálják az online jelenlétet, hogy előrébb helyezkedj el a helyi online keresésekben. Segít abban, hogy vállalkozásod felkerüljön a térképre. Egy tanulmány szerint a kattintások 33%-a helyi keresésekre, közel 40%-a pedig organikus keresésekre irányul. Ezért a helyi SEO szolgáltatások segítenek javítani az online láthatóságot a helyi keresőmotorokon.
  Vállalati keresőoptimalizálás: A vállalati keresőoptimalizálási szolgáltatások holisztikus keresőoptimalizálást biztosítanak a méretezhető eredmények elérése érdekében. Ez egy nagyszabású stratégiai megközelítés a SEO-hoz, amely a Te üzleti céljaidra és a Google keresésekben elért jelenlegi állásodra épít. A vállalati SEO kifinomult és méretezhető megközelítést alkalmaz, amely magában foglalja az alapos elemzést, az integrációt, az automatizálást stb. előrehaladott SEO eszközökkel.
  E- kereskedelmi SEO: Az e- kereskedelmi SEO-szolgáltatások egyedi tervezésűek, hogy lehetővé tegyék az webáruházak számára, hogy magasabb helyezést érjenek el a keresőmotorok eredményoldalain. A webáruház SEO kevésbé költséges és organikusabb, mint a fizetett keresés, és segít az online áruházaknak magasabb helyezést elérni, amikor egy potenciális vásárló egy terméket keres.

  Vállalkozásodnak miért van szüksége SEO-ra?

  A SEO fontos az üzlet jobb kereshetősége és láthatósága, valamint a márka magasabb szintre emelése érdekében. Ezeken kívül több valódi értéket kínál, amely magában foglalja:

  – Az organikus keresés a legtöbb esetben a webes forgalom elsődleges forrása.
  – A SEO bizalmat és hitelességet épít, és segít a keresőmotorok „szemében” weboldalad tekintélyének kialakításában.
  – A helyi SEO-szolgáltatások lehetővé teszik az ügyfelekkel való fokozottabb elköteleződést, ami nagyobb forgalmat és nagyobb konverziós esélyt eredményez.
  – A fejlett SEO-eszközök lehetővé teszik számunkra, hogy a legfrissebb gyakorlatok legjobbjait alkalmazzuk annak biztosítására, hogy a vállalkozásod releváns maradjon, és továbbra is előrébb kerüljön a keresésekben.
  – A SEO viszonylag olcsó a fizetett keresésekhez képest, és magasabb megtérülést biztosít.

  Mennyi idő alatt érnek el eredményeket a SEO szolgáltatások?

  A SEO szolgáltatások eredményei organikusak és hosszú távúak. Néhány jótékony hatása azonban már szinte azonnal is észlelhető. Mindazonáltal bonyolult meghatározni az eredmények láthatóságának időkeretét, mivel ezek több tényezőn és az eredmények fogyasztói szemszögből történő meghatározásán alapulnak.
  Kezdetként a SEO azonnali eredményeket kínál a jobb tartalom és a felhasználói élmény terén. A legtöbbek által elvárt legfontosabb eredmény azonban a keresések élén való helyezés. Ez a weboldal kialakításától, a domain korától, a metaleírásoktól, a versenytől, az alapforgalomtól, a földrajzi elhelyezkedéstől, a célpiactól stb. is függ.
  A SEO szakértők 4-6 hónapig terjedő időintervallumot írnak elő az eredmények megjelenésére. A SEO eredmények idővel nőnek, azaz az egy év végi eredmények ideális esetben jobbak lennének, mint egy rövid, 6 hónapos időkeret, és előre tekintően nőnek. A folyamatos növekedés érdekében azonban kulcsfontosságú a SEO szolgáltatások folytatása.

  Mit tartalmazak a SEO szolgáltatások?

  Az OfficeHelper SEO szolgáltatásokat is kínál, amelyek magukban foglalják:
  – Műszaki SEO szolgáltatások
  – Webstruktúra elemzés
  – On-page SEO, beleértve a weboldal tartalom elemzését és fejlesztését
  – Oldalon kívüli SEO
  – Linképítési szolgáltatások
  – Helyi SEO szolgáltatások
  – Testreszabott SEO szolgáltatások
  – SEO felügyelet
  – Jelentéskészítés és elemzés
  – Közösségi média oldal kezelés (Facebook)

  Keresőoptimalizálás

  Tényleg ennyire fontos, hogy minnél előrébb szerepeljen az oldalunk a Google találati listáján?

  Igen!

  Ha valódi sikereket szeretnél elérni vállalkozásoddal, folyamatos jelenlétre van szükséged a fogyasztók látókörében!

  A Google találati lista első helyezettjei szinte behozhatatlan előnyre tesznek szert a versenytársaikkal szemben. A keresőoptimalizálás egy rendkívül összetett és körülményes munkafolyamat. Nem csak keresőbarát web-programozásra, hanem felhasználóbarát web-programozásra is szükségünk van, ezenkívül jól átgondolt tartalommarketingre, linkmarketingre és még számtalan olyan részegységre, amik csakis együtt képesek valódi teljesítményt felmutatni annak érdekében, hogy előkelőbb helyezést érjen el weboldalunk a Google kereső találati listáján.

  insert image

  Keresőoptimalizálás blog bejegyzéseink:

  Hagyományosan a marketingesek a SEO-t kizárólag technikai optimalizálások, mint például az oldal sebességének növelése, belső linkek beillesztése és strukturált adatok alkalmazása szempontjából gondolták el. Ezek ...
  A keresőoptimalizálás világában a Google algoritmusának megértése kulcsfontosságú a sikeres online jelenlét és a magasabb rangsorolás érdekében. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a 2023-as év ...
  Bevezetés a WordPress-be és annak előnyeiA legjobb SEO bővítmények WordPresshezA tartalom SEO-jának optimalizálása a WordPress-benA technikai SEO alapjai a WordPress-benÖsszefoglalás és következő lépések a WordPress ...
  A weboldalak tulajdonosainak és üzemeltetőinek alapvető fontosságú, hogy megértsék a látogatók viselkedését és igényeit. A Google Analytics egy kiváló eszköz ezen információk gyűjtésére és elemzésére, ...
  Amikor egy új weboldalt indítasz, nem csak egy szép dizájnra és hasznos tartalomra van szükséged. fontos, hogy könnyen megtalálhassák a keresőmotorok is!Ebben a cikkben megosztjuk ...
  A bounce rate egy olyan fogalom a webanalitikában, amely azt jelzi, hogy az oldalra látogatók hány százaléka hagyja el az oldalt az első oldalletöltés után. ...
  1. Mi az a tartalommarketing?2. Mi az a SEO?3. Miért fontos a SEO?4. Hogyan segít a tartalommarketing az SEO-ban?5. Kulcsszavak használata6. Többféle tartalom típus7. Társadalmi ...
  Szeretnéd tudni, hogyan kerülheted el a büntetést a Google-tól? Ez egy nagyon fontos kérdés, mert ha nem tartod be a Google szabályait, akkor könnyen megbüntethetnek ...
  Az interneten az emberek általában két fő módon találnak megoldásokat a problémáikra: keresési eredmények vagy hirdetések segítségével. A keresőoptimalizálás (SEO) és a kattintás alapú fizetett ...
  Szeretnéd maximalizálni az online értékesítéseidet és növelni a konverziós arányodat? A konverziós arány az az arány, amely azt mutatja meg, hogy a látogatók hány százaléka ...
  Az internet korában, ha lokális vállalkozásod van, akkor kihagyhatatlan lehetőségeid vannak arra, hogy az emberek megtaláljanak online. Azonban, ha nem alkalmazzuk helyesen a helyi SEO-t, ...
  A Google keresőmotor napjaink egyik legfontosabb online platformja, és a keresőben való megjelenés kulcsfontosságú lehet minden weboldal számára. Azonban, ahhoz egy weboldal a kereső első ...
  Az online marketing egyik kulcsfontosságú eleme a kulcsszókutatás. A kulcsszavak segítségével hatékonyabban lehet elérni a célközönséget, javítani a weboldal látogatottságát, növelni a konverziókat és növelni ...
  Ha bármilyen online vállalkozást vezetsz, akkor tudod, hogy az online jelenlét nagyon fontos szerepet játszik a sikerben. Azonban csak akkor érhetsz el sikert, ha weboldalad ...
  A keresőoptimalizálás (SEO) az egyik legfontosabb tényező az online marketingben. Az interneten található több milliárd weboldal között a Google keresőjében való megjelenés és rangsorolás kritikus ...
  Ha a SEO-ra tekintünk, akkor két különböző megközelítés létezik a weboldalunk rangsorának javításához: az oldalon belüli és az oldalon kívüli SEO. Az előbbi arra összpontosít, ...
  A SEO (Search Engine Optimization, vagyis keresőoptimalizálás) nagyon fontos része az online marketingnek. Azonban, hogy elérjük a kívánt eredményeket, rengeteg munkára és időre van szükség. ...
  Keresőoptimalizálás – Google SEO alapokKulcsszó spamHogyan változtatta meg a Google Panda algoritmusa a SEO kulcsszó stratégiákat?A régi szabály – kulcsszóspammelésAz új szabály – minőségi tartalomKövetkeztetésA ...
  A SEO audit minden weboldal SEO stratégiájának fontos része. Ez egy olyan átfogó folyamat, amely értékeli a weboldal jelenlegi állapotát, és azonosítja azokat a javítandó ...
  A keresőoptimalizálás (SEO) olyan folyamat, amelynek során a weboldaladat optimalizálod annak érdekében, hogy a Google és más keresőmotorok magasabb rangsorolást biztosítsanak számodra. Az SEO kulcsfontosságú ...