[email protected] GamIT Hungary Kft. +36 30 792 1784

Tárhely és domain ügyintézés
Minden weboldal alapfeltétele, de mondhatnánk azt is, hogy a weboldal készítés első lépése egy saját domain név regisztrálása. Mi az a domain név? Weboldalunk címe, amit ha meg szeretnénk nyitni, akkor ezt kell beírnunk a böngésző címsorába (pl. www.cegemneve.hu). Ahhoz, hogy a domain neved alá hozzárendelhessük weboldaladat, szükségünk van egy tárhelyre is ahova feltöltjük az elkészült weboldat, hogy elérhetőévé válhasson az interneten, vagyis a felhasználók előtt.
Az ehhez szükséges ügyintézést szívesen átvállaljuk Tőled díjmentesen, amennyiben minket bízol meg weboldal szerkesztéssel.

Webtárhelyek és Domain Regisztráció

 Modern és megbízható infrastruktúránkkal biztosítjuk, hogy weboldalad folyamatosan elérhető legyen, és professzionális megjelenést biztosítson vállalkozásodnak.

Webtárhely Szolgáltatásaink

Felhasználóbarát és korszerű webtárhely szolgáltatásainkkal garantáljuk, hogy weboldalad gyorsan és hatékonyan működjön. Rugalmas csomagjaink lehetővé teszik, hogy kiválaszd az igényeidnek és látogatóid számának legmegfelelőbb tárhelyet.

Mit kínálunk:

  • Gyors és zuhanyszabad tárhely
  • Biztonságos adatmentés és védelem
  • Rugalmas csomagok, melyek alkalmazkodnak vállalkozásod igényeihez
  • 24/7 ügyfélszolgálat és technikai támogatás

Domain Regisztráció

A megfelelő domain név kiválasztása és regisztrálása az online jelenléted kulcsfontosságú eleme. Professzionális szolgáltatásunkkal segítünk megtalálni és regisztrálni az ideális domain nevet vállalkozásod számára.

Miért érdemes minket választani:

  • Széleskörű domainválaszték, többféle kiterjesztéssel (pl. .com, .hu, .net)
  • Gyors és egyszerű regisztrációs folyamat
  • Professzionális tanácsadás a megfelelő domain név kiválasztásában
  • Rugalmas díjszabás és számlázási lehetőségek

Kapcsolat és További Információk

Ha szeretnéd megtudni, hogyan segíthetünk webtárhely és domain regisztrációs szolgáltatásainkkal vállalkozásodnak, kérj egyedi árajánlatot, vagy keress minket bármilyen kérdéseddel kapcsolatban. Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre.