[email protected] GamIT Hungary Kft. +36 30 792 1784

Modern & profi

Korszerű, látványos webprogramozás

24/7 rendelkezésre állás

Weboldalad elkészülése után is segítünk ha szükséged van ránk

Megbízható szolgáltatás

Tőlünk biztosan azt kapod amit kértél
Webaruhaz szerkesztes
about circle
webáruház szerkesztés

Professzionális és keresőbarát

webáruházakat készítünk

Egy jó webáruház megállás nélkül dolgozik éjt nappallá téve. Egy jó webáruház akkor is dolgozik amikor az üzleted zárva van, vagy éppen szabadságon vagy.
A webáruház lényegében nem más, mint egy nonstop nyitvatartó online üzlet, ami sosem áll le, és alkalmazottakat sem szükséges fizetni üzemeltetéséhez.

Keresőbarát
Keresőbarát webáruházakat készítünk, hogy vállalkozásod sikeres legyen!
Tapasztalt csapat
Több éves tapasztalattal rendelkezünk a webáruház fejlesztés és SEO területén is.

Ha szükséged van ránk, webáruházad elkészülése után sem engedjük el a kezed, és segítünk az esetleges karbantartásokban, fejlesztésekben, bővítésekben.

Egyedi webáruházakat készítünk

Tőlünk személyre szabott, egyedi webáruházat kapsz.
Felhasználóbarát és responzive webáruházat készítünk, ami mobiltelefonokon, tabletteken és asztali gépeken is tökéletesen fog megjelenni.
Ha olyan webshopra lenne szükséged, ami illeszkedik céged arculatához, könnyű kezelni, biztonságos, gyors, látványos, a legújabb trendeknek és kihívásoknak megfelel akkor a legjobb helyen jársz! Egy jó, szép és modern webshop design érdeklődést és bizalmat ébreszt a leendő vásárlókban.

Nem lesz bérleti díjas a webáruházad

Nálunk nincs bérleti díj a webáruházakra sem. Minden webáruházat egyszeri díj ellenében készítünk el, nincsenek rejtett költségek.

Teljeskörű admin felület

Elkészült webáruházadhoz teljeskörű admin felületet biztosítunk, így weboldalad teljes mértékben a Tied lesz.

WooCommerce webáruház készítés

Lenyűgöző egyedi WordPress weboldalt készítünk, amelyek a WooCommerce e-kereskedelmi webáruház beépülő modult használják, segítve az eladások fellendítését és a potenciális ügyfelek elkápráztatását.

Miért válaszd te is a WooCommerce-t webáruházadnak?

Ha egy webáruház felépítéséről van szó, sokféle platform közül választhatsz, amelyek otthont adhatnak online áruházadnak.

A WooCommerce nemcsak a legnépszerűbb e-kereskedelmi bővítmény, hanem a lehető legegyszerűbben karbantartható és kezelhető webáruház motor, így miután elkészítettük új, szuper, multifunkcionális webáruházad akár Te is könnyedén elboldogulsz kezelésével egyedül is. A hihetetlenül rugalmas, felhasználóbarát felülettel rendelkező WooCommerce webáruházban könnyen módosíthatod az áraid vagy adhatsz hozzá termékeket később.

Webáruházaink minden üzleti szükségletre megoldást kínálnak

A WooCommerce nemcsak egyszerűen használható, hanem a legfontosabb funkciókat is kínálja a vállalkozásoknak, beleértve a készlet- és adókezelést, valamint egy biztonságos és megbízható fizetési rendszert, amely támogatja a szállítási integrációt.

Szakértő webáruház webfejlesztők

Speciális WooCommerce fejlesztői csapatunk kiválóan érti, hogyan biztosíthatod, hogy online üzleted gyors, működőképes és egyszerűen kezelhető legyen. A felhasználói élményt komolyan figyelembe vesszük, és minden szükséges lépést megteszünk annak érdekében, hogy olyan webáruházat biztosítsunk Neked, amelyen a potenciális ügyfelek minden platformon könnyen navigálhatnak. (Legyen az telefon, vagy számítógép.)

Egyedi webáruház tervezés

A webáruháznak nemcsak funkcionálisnak kell lenniük, hanem vizuálisan is tetszetősnek. Csodálatos művészi tervezőkből álló csapatunk van, akik gyönyörű, egyedi WooCommerce webáruházakat tudnak létrehozni.

Folyamatos támogatás és fejlesztés

Folyamatos támogatást és fejlesztést is tudunk nyújtani, hogy segítsünk Neked webáruházad üzemeltetésének minden vonatkozásában.

A tervezési módosításoktól a beépülő modulok frissítéséig, az API-integrációig vagy akár olyan egyszerű dolgokig, mint a készlet új termékekkel történő frissítése, itt vagyunk, hogy segítsünk.

A WooCommerce webáruház megfelelő vállalkozásodnak?

Szakértőink segítenek eldönteni, hogy az  általad igényelt funkcionalitás és kialakítás alapján melyik webáruház platform a megfelelő vállalkozásod számára. Míg a WooCommerce számos előnnyel rendelkezik más platformokkal szemben, a legjobb módja annak, hogy a megfelelő választást hozd meg, ha beszélsz csapatunk egyik tagjával a konkrét elképzelésedről, célodról és követelményeidről.

A projekt átbeszélése után tudunk segíteni a megalapozott döntés meghozatalában, személyre szabott árajánlattal.

Kapcsolat

Árajánlat kérés webáruház készítéshez

Minden egyes megbízás más és más, ezért megfontolatlan lenne fix árat meghatározni, mielőtt megbeszélnénk veled, hogy mit szeretnél pontosan. Új, egyedi, testreszabott webáruház készítés akár már 90 000 Ft-tól!