[email protected] GamIT Hungary Kft. +36 30 792 1784

Webdesign

A webdesign a honlapkészítés egyik legfontosabb eleme. Minden a honlapunkra érkező látogató elsőnek weboldalunk grafikai elemeit pillantja meg, ez adja az első benyomást vállalkozásunkról. Az emberek akár egy pillanat alatt eldöntik, hogy tetszik e nekik weboldalunk designja, és ha számukra nem tetsző vagy elhanyagolt webgrafikával találkoznak, elhagyják honlapunkat.

A minőségi, profi és letisztult webdesign vonzza a felhasználókat.

Egy internetes felmérés alapján a felhasználók kb. 75%-a a weboldal külseje alapján ítéli meg egy cég hitelességét.

A webdesign lényege, hogy bizalmat ébresszen honlapunk látogatójában irányunkba. Fontos, hogy weboldalunk jó megjelenésű és mobilbarát legyen, valamint tartalmazza a felhasználók számára releváns és szükséges információkat, ugyanis az emberek közel 40%-a azonnal elnavigál az oldalról, ha azon elavult tartalmat és webdesignt talál.

Grafikai tervezés

Online és offline grafikai terveket is készítünk. Online grafika alatt olyanokra gondolunk mint pl. weboldal grafika, Facebook fejléc vagy poszt kép.
Offline grafika általában a nyomdai anyagok, pl. névjegykártya, brossúra, szórólap.
Minden esetben, minden megrendelőnknek egyedi, testreszabott grafikai tervet készítünk és a nyomdai kivitelezésben is tudunk neked segíteni, így ez miatt sem kell fájjon a fejed.

Logótervezés – 25 000Ft-tól
Névjegykártya tervezés – 2 000Fttól
Szórólap tervezés – 2 000Fttól

Kapcsolat

Grafikai tervezésre lenne szükséged?

Oszd meg velünk miben segíthetünk! Kérj ingyenes és felelősségmentes árajánlatot!