[email protected] GamIT Hungary Kft. +36 30 792 1784

Modern & profi

Korszerű, látványos webprogramozás

24/7 rendelkezésre állás

Weboldalad elkészülése után is segítünk ha szükséged van ránk

Megbízható szolgáltatás

Tőlünk biztosan azt kapod amit kértél
Profi WordPress weboldal keszitese 1
WordPress
WordPress weboldal készítés

WordPress weboldal szerkesztés

Használd ki Te is a végtelen lehetőségeket a WordPress weboldal készítésben

Segítünk vállalkozásodnak olyan személyre szabott WordPress weboldal létrehozásában, amelyek teljesen működőképesek, valamint mobil- és SEO-optimalizáltak. Ügyfeleinknek átfogó WordPress megoldásokat kínálunk, amelyek minden szempontot biztosítanak; a tervezéstől és fejlesztésen át a SEO-ig és a karbantartásig mindenről gondoskodunk. Egyedi WordPress weboldalakat fejlesztünk az alapoktól, vagy segítünk a meglévő WordPress témák testreszabásában az üzleti igényeidnek megfelelően.

A WordPress az egyik legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer, amelyet a fejlesztők, a felhasználók és a keresőmotorok is kedvelnek. Nyílt forráskódú platformként a WordPress ideális megoldás azok számára, akik költséghatékony weboldalt szeretnének létrehozni anélkül, hogy az alapvető funkciókat veszélyeztetnék.

Keresőbarát
Keresőbarát weboldalakat készítünk, hogy vállalkozásod sikeres legyen!
Tapasztalt csapat
Több éves tapasztalattal rendelkezünk a webfejlesztés és SEO területén is.

Kívánságod szerint honlapod elkészülése után sem engedjük el a kezed, és segítünk az esetleges karbantartásokban, fejlesztésekben.

WordPress weboldal készítés

Induló vállalkozások és kisvállalkozások számára a WordPress weboldal megfizethető lehetőséget kínál az online jelenlét kialakítására. Számos előnyre teszel szert, ha úgy döntesz, hogy weboldalad WordPressben építed fel, beleértve azt a tényt is, hogy könnyedén szerkesztheted saját magad a tartalmat.

Miért érdemes WordPress weboldalt készíteni?

WordPress könnyű, jó Rugalmasság és könnyű használat

A WordPress nagyfokú rugalmasságot kínál felhasználóinak, és lehetővé teszi a weboldalak blogként történő beállítását tartalom megosztására, tagsági weboldalként vagy termékek és szolgáltatások értékesítésére. A tapasztalt WordPress fejlesztők egyedi témákat hozhatnak létre, és a rendelkezésre álló több ezer beépülő modul segítségével megkönnyíthetik az új funkciók és tartalmak integrálását, ahogy a weboldal igényei idővel változnak. A WordPress admin felülete (irányítópultja) lehetővé teszi, hogy könnyedén vezéreld honlapod kulisszatitkait.

Mobilbarát weboldalMobilbarát weboldalak

A potenciális ügyfelek és a weboldalra érkező látogatók különféle eszközökön és különböző képernyőméreteken érkeznek és tekintik meg weboldalad. Elmúltak azok az idők, amikor az emberek csak asztali számítógépről érkeztek weboldaladra. A WordPress témák automatikusan átméretezhetők, hogy bármilyen képernyőmérethez illeszkedjenek, függetlenül attól, hogy a látogató hogyan jut el honlapodra.

Többnyelvű weboldal Többnyelvű

A potenciális ügyfelek és a weboldalra érkező látogatók különféle eszközökön és különböző képernyőméreteken érkeznek és tekintik meg weboldalad. Elmúltak azok az idők, amikor az emberek csak asztali számítógépről érkeztek weboldaladra. A WordPress témák automatikusan átméretezhetők, hogy bármilyen képernyőmérethez illeszkedjenek, függetlenül attól, hogy a látogató hogyan jut el honlapodra.

Biztonságos weboldalBiztonságos weboldalak

2003-as megalakulása óta a WordPress alapszoftverét folyamatosan fejlesztik, hogy lehetővé tegyék az új biztonsági fenyegetések mérséklését. Nyílt forráskódú platformként rendszeresen auditálja a fejlesztők nagy közössége, akik elkötelezettek a hibák és biztonsági problémák kijavításában.

WordPress blog Beépített Blog funkció

A WordPress egyik legismertebb területe a blogszolgáltatás és a közzétételi eszközök. A WordPress megkönnyíti a létrehozott tartalmak kezelését, mivel vázlatokat hozhatsz létre, publikációkat ütemezheted, multimédiát adhatsz hozzá, linkeket szúrhatsz be, megtekintheted a bejegyzések előnézetét és áttekintheted a bejegyzések verzióit.

WordPress nyílt forráskód Nyílt forráskód

A WordPress egy nyílt forráskódú platform, ennek köszönhető bárki módosíthatja a forráskódot így teljesen egyénre szabható.

SEO-központú SEO, keresőoptimalizálás

A WordPress CMS használata során számos olyan beépített funkció található, amelyek megkönnyítik a keresőoptimalizálást. A nagyszerű keresési eredmények érdekében a tartalom a király, a WordPress pedig egyszerűvé teszi a tartalomkészítést és az oldalon belüli SEO megfelelő elkészítését. Könnyedén módosítható a permalinkek szerkezete, a címek és a metaleírások, amelyek lehetővé teszik a Google és egyéb keresőmotorok számára, hogy megtalálják weboldalad és megjelenítsék annak tartalmát.

A WordPress lehetőséget kínál arra, hogy multimédiás képeket és videókat gyorsan elhelyezz a honlapodon a „fogd és vidd” file feltöltésekkel. A weboldal adminisztrátorai szerkesztőeszközökkel alternatív szöveget és feliratokat is hozzáadhatnak. A gyorsan betöltődő weboldalakat a keresőmotorok és a potenciális ügyfelek is egyaránt kedvezően bírálják el, a WordPress pedig lehetővé teszi, hogy optimalizáld weboldalad sebességét a HTTP-követelmények minimalizálásával, valamint a CSS- és JS-fájlok tömörítésével.

WooCommerce és WooCommerce és WordPressWordPress

A WordPress a WooCommerce segítségével webáruházzá (e-kereskedelmi platformmá) alakítható. A WooCommerce egy nyílt forráskódú, hihetetlenül sokoldalú, teljesen testreszabható webáruház rendszer. A WordPress-bővítményekkel tökéletesen együtt működő WooCommerce hihetetlen lehetőséget kínál azok számára, akik online szeretnék bővíteni eladásukat.

A WooCommerce telepítése és az igényeidnek megfelelő beállítások után a kezelése már egyszerű feladat. A platformot az Automattic, a WordPress vállalati ága készítette, és hasonló vízióval építette fel. Több mint 400 hivatalos bővítmény és több téma áll rendelkezésre, amelyek segítenek abban, hogy minden online üzlet egyéni vásárlói élményt nyújtson.

Teljesen testreszabható WordPress weboldal

Teljesen testreszabható

Nem számít, milyen típusú weboldalt szeretnél készíteni, a WordPress képes megfelelni vállalkozásod igényeinek. Az egyéni témák és több ezer bővítmény segítségével korlátlanok a lehetőségek. Olyan WordPress weboldalakat készítünk, amelyek biztosan megfelelnek igényeidnek, és könnyedén bővíthetőek, karbantarthatóak.

W3C megfelelőség weboldal

Teljes W3C megfelelőség

A WordPress teljes mértékben megfelel a W3C által támasztott szabványoknak, vagyis minden generált kódrészlet működik a mai webböngészőkkel. Ennek a szabványoknak való megfelelés a jövő webböngészőivel is kompatibilitási képességeket biztosít, lehetővé téve weboldalad tökéletes megjelenését minden böngészőben most és a jövőben is.

Kapcsolat

Árajánlat kérése WordPress weboldal készítéséhez

Minden egyes megbízás más és más, ezért megfontolatlan lenne fix árat meghatározni, mielőtt megbeszélnénk veled, hogy mit szeretnél pontosan. Új, egyedi, testreszabott honlap készítés akár már 70 000 Ft-tól!

  WordPress weboldal készítés

  Milyen egy jó WordPress weboldal?

  Felhasználóbarát

  A legjobb WordPress weboldalak felhasználóbarátok, és a legjobb felhasználói élményt biztosítják. A gondos tervezés és szakértelem révén csapatunk olyan WordPress weboldalakat hoznak létre, amelyek gyorsak, reszponzívak és minden megtekintési platformon teljesen működőképes. Gondoskodunk arról, hogy weboldalad hatékonyan, a lehető legrövidebb betöltési idővel fusson.

  SEO-barát

  Webdesign szakértőink prioritása, hogy weboldalad a Google címlapjára kerüljön. Csapatunk a keresőoptimalizálás magas szintű tudásával olyan SEO-barát weboldalakat készít, amelyek forgalmat irányíthatnak vállalkozásod felé.

  Csapatunk a white-hat SEO technikákra specializálódott, kiváló minőségű tartalmat készítve optimális kulcsszóelhelyezéssel. Kerüljük az olyan fekete kalap technikákat, mint például a kulcsszavak kitömése, amelyek végül rossz webdizájnhoz vezetnek.

  Amikor elkezdünk dolgozni honlapodon, elsőnek azonosítjuk azokat a kulcsszavakat, amelyek előrébb helyeznek Téged a keresőmotorok eredményei között. Meta címeket és leírásokat is készítünk, amelyekkel az oldalad kiemelkedik a versenytársak közül.

  Kreatív tervezés

  Amellett, hogy oldalad SEO-ra optimalizáljuk, csapatunk Veled együtt fog létrehozni egy vonzó, a vállalkozásod stílusához illő weboldalt. Honlapodnak meg kell egyeznie a márka identitásával, és lehetővé kell tennie az információk hatékony továbbítását az ügyfelek felé.

  A hatékony webdesign része a cselekvésre való felhívás létrehozása, amely felkéri ügyfeleid, hogy nézzék meg weboldalad egyéb részeit is, vagy vásároljanak termékeidből vagy szolgáltatásaidból. Megtaláljuk a cselekvésre való felhívás optimális helyeit, amelyek arra cselekvésre ösztönzik ügyfeleid.