Modern & profi

Korszerű, látványos webprogramozás

24/7 rendelkezésre állás

Weboldalad elkészülése után is segítünk ha szükséged van ránk

Megbízható szolgáltatás

Tőlünk biztosan azt kapod amit kértél
Modern és profi weboldal szerkesztés
about circle
weboldal tervezés

Professzionális és keresőbarát

weboldalakat tervezünk

Egy jól elkészített weboldal vonza a látogatókat, vásárlókat szerez és így profitot termel. Ma már az üzleti életben létfontosságú, hogy egy vállalkozás rendelkezzen honlappal. Egy céges weboldal, esetleg webáruház a legjobb és legköltséghatékonyabb felület ahhoz, hogy bemutassuk vállalkozásunkat a világnak.
A weboldal készítés egy roppant összetett folyamat, a kreatív tervezéstől, programozáson, folyamatos karbantartáson át mindenben a segítségére lehetünk! Az általunk készített weboldalak, webáruházak reszponzív (azaz mobilbarát), és böngésző független oldalak.
Célunk, hogy vállalkozásod weboldala sikeres legyen és egyedi megjelenést biztosítsunk neked!

Keresőbarát
Keresőbarát weboldalakat készítünk, hogy vállalkozásod sikeres legyen!
Tapasztalt csapat
Több éves tapasztalattal rendelkezünk a webfejlesztés és SEO területén is.

Kívánságod szerint honlapod elkészülése után sem engedjük el a kezed, és segítünk az esetleges karbantartásokban, fejlesztésekben.

Miért velünk készíttesd el weboldalad?

Tőlünk minden esetben egyedi, személyre szabott weboldalt kapsz

Weboldalkészítésnél mindig oda figyelünk, hogy minden egyes partnerünknek egyedi, személyre szabott weboldalt készítsünk. Nagy hangsúlyt helyezünk a webdesignra, hogy weboldalad szép, egyedi, letisztult és modern legyen hiszen az első benyomás mindig nagyon fontos a weboldalra érkező látogatóknak. Velünk weboldalad felhasználó és keresőbarát is lesz!

Egyedi grafika és arculattervezés

Az általunk készített weboldalakat egyedi grafikával látjuk el.

Modern webpogramozás

Weboldalad nem csak látványos, de modern is lesz! Mindenben teljesen megfelel a mai elvárásoknak!

Weboldal karbantartás

Igényed szerint elkészült weboldaladat folyamatosan karbantartjuk.

Minden egy helyen

Nálunk megtalálsz mindent ami egy profi honlaphoz kell. A grafikai tervezéstől a keresőoptimalizálásig.
Egyedi weboldalakat készítünk

Új weboldal készítés

Napjainkban már minden vállalkozás rendelkezik legalább egy weboldallal, vagy legalább tervezi, hogy csinál, csináltat egyet, ugyanis a weboldal a legolcsóbb és a legjobb módszer arra, hogy népszerűsítsük vállalkozásunkat, termékeinket vagy a szolgáltatásinkat. Ahhoz, hogy egy weboldal sikeres, meghatározó legyen, jól teljesítsen, ezernyi technikai és tartalmi követelménynek kell megfelelnie.

Az alábbiakban összegyűjtöttük alap ajánlatunkban mivel járulunk hozzá weboldalad sikerességéhez:

keresőbarát weboldalKeresőbarát kialakítás
Oldaladat keresőbarátként alakítjuk ki.

StatisztikaStatisztika
Weboldalad statisztikai rendszerrel készítjük el.

Admin mini tréningAdmin mini tréning
Az admin felület kezelését megtanítjuk Neked.

mobil optimalizálásMobil optimalizálás
Mobilra, tabletre is optimalizáljuk honlapodat.

BlogBlog
Honlapodhoz blog felületet is készítünk.

weboldal gyorsításWeboldal gyorsítás
Weboldalad optimalizáljuk, hogy gyorsabb legyen.

weboldal designEgyedi weboldal grafika
Honlapodat egyedi, modern grafikával látjuk el.

Kapcsolati űrlapKapcsolati űrlap
Üzenetküldő űrlapot is elhelyezünk weboldalon.

SSL tanusítványSSL-tanúsítvány
Honlapodon beállítjuk az SSL-tanúsítványt is.

Közösségi médiaKözösségi média
Weblapodra beintegráljuk közösségi médiáidat.

TartalomfeltöltésTartalomfeltöltés
Induláskor feltöltjük a tartalmaidat.

Biztonsági bővítményBiztonsági bővítmény
Biztonsági rendszert is telepítünk honlaphoz.

Térkép integrációTérkép integráció
Honlapodat Google-térképpel is ellátjuk.

Adminisztrációs felületAdminisztrációs felület
Teljeskörű hozzáférést kapsz honlapodhoz.

TanácsadásTanácsadás
Weboldalad felépítését ötletekkel is segítjük.

Weboldal készítés egyszeri díjjal

Nálunk a weboldal készítésben sincsenek rejtett költségek. Honlap szerkesztésre egyedi árajánlatot adunk, ami egyszeri díjazású, más szóval nem bérleti díjas weboldalakat készítünk! Az általunk készített weboldalak elkészülte után átadjuk Neked az összes jelszót új weboldaladhoz, így teljesen a Te tulajdonodba kerül.
Minden weboldal mellé egy könnyen kezelhető admin felületet is biztosítunk, így a továbbiakban Te is könnyedén tudod szerkeszteni, módosítani oldaladat.
Természetesen a jövőben is számíthatsz ránk akkor is, ha csak egy szakmai kérdésed lenne, vagy ha további, komolyabb módosításokat szeretnél az oldaladon elvégezni.

Professzionális weboldal szerkesztés. Személyre szabott webdesign.

Szakterületünk a reszponzív, keresőbarát weboldalak létrehozása, amelyek egyszerre szépek és könnyen kezelhetőek. Segítünk Neked új üzleti weboldalad létrehozásában, vagy meglévő weboldalad funkcionálisabbá és interaktívabbá tételében.

A vállalatoknak nem szabad úgy gondolniuk a weboldaltervezésre, mint egy egyszerű weboldalra. Úgy kell elképzelni, mint egy online marketing eszközt, amellyel több potenciális ügyfél és lojalitás generálható.

Egy jó webdesign és tartalomtervezés számos módon javíthatja a weboldalak felhasználói élményét, ami fontos a konverziós arány javítása és a bizalom kiépítése szempontjából.

Egy weboldal, amely nem hagy cserben.

Weboldalainkat gondossággal és a részletekre való odafigyeléssel készítjük, és minden olyan utógondozást biztosítunk, amelyre szükséged van ahhoz, hogy webhelyed elindulhasson.

Soha nem kötünk kompromisszumokat a minőségben, és mindig szem előtt tartjuk ügyfeleinket. Nem csak weboldal-tervezőcég vagyunk, hanem kreatív szakemberekből álló csapat, akik keményen dolgoznak annak biztosításán, hogy minden ügyfelünk az általa megálmodott weboldalt kapja tőlünk.

Nem csak világszínvonalú weboldal készítést, hanem kiváló ügyfélszolgálatot is szeretnénk nyújtani minden ügyfelünknek.

Egyedi weboldal tervezés. Személyre szabott weboldal készítés. Honlapkészítés. Webshop készítés.

A weboldal a vállalkozásod első benyomása az ügyfelek számára. Segítünk Neked egy professzionális, egyedi és személyre szabott weboldal létrehozásában, amely tökéletesen megfelel a Te üzleti igényeidnek, a legjobb áron!

Webfejlesztés és design

Egy weboldal megtervezése és fejlesztése olyan, mint egy mozaik kép. Elemekből épül fel, amelynek pontos összeillesztésével egy összképet lehet kapni.

Első lépésként közösen megtervezünk a weboldal tartalmi hierarchiáját és a webhely térképét, hogy képet kaphassunk az álom weboldalad nyitóoldalának és menüpontjainak a struktúrájáról, elrendezéséről. Ezt követően grafikai elemeket – betűtípusokat, ikonokat, képeket, illusztrációkat – tervezünk, hogy egységes formát öltsön a holnapod és igazodjon, az általad képviseld arculathoz. Az elkészült tervek alapján sor kerül a programozásra, hogy egy működőképes, a célközönség számára tetszetős weboldal szülessen.

A honlapod elkészülte után, sem hagyunk magadra! Biztosítjuk a folyamatos karbantartást és fejlesztést az oldalon. Lépést tartunk a változó trendekkel és mindig a riválisaid előtt járunk egy lépéssel.

Legfőbb célunk, hogy egy olyan weboldalt készítsünk, (a)mely:

 1. értékes információtartalommal bír
 2. vonzó, figyelemfelhívó és igényes a megjelenése
 3. könnyen kezelhető, felhasználóbarát a felülete
 4. átlátható és logikus az oldalrendezése
 5. egyértelmű a navigációja
 6. böngészőbarát, valamint a különböző eszközökön is kiváló a megjelenése
 7. a weblapfejlesztő számára könnyen bővíthető és módosítható
 8. a későbbiekben könnyen karbantartható
 9. a lehető leggyorsabban töltődik be
 10. az aktuális Google irányelveknek megfelelő keresőbarát kialakítású (SEO)
 11. biztonságos, védelem nyújt az érkező támadások ellen
 12. szükség esetén többnyelvűségre is készen áll.
Kapcsolat

Árajánlat kérése

Minden egyes megbízás más és más, ezért megfontolatlan lenne fix árat meghatározni, mielőtt megbeszélnénk veled, hogy mit szeretnél pontosan. Új, egyedi, testreszabott honlap készítés akár már 70 000 Ft-tól!

  Weboldal készítés blog bejegyzéseink:

  Mi az SVG fájl?SVG fájlböngésző támogatásAz SVG fájlok használatának előnyeiMiért fontos az SVG biztonság?A WordPress SVG támogatás biztonságos engedélyezéseÖsszegzés A fő ok, amiért az SVG-fájlok ...
  Mi okozza a „Súlyos hiba történt webhelyünkön” hibát?Hogyan javítható ki a „Súlyos hiba történt webhelyünkön” hiba?A hibakeresés engedélyezése a WordPressbenVisszaállíthatod weboldaladVisszatérés az alapértelmezett témáhozTiltsd le ...
  Az internetes kereskedelem egyre népszerűbbé válik, és egyre több vállalkozó dönt úgy, hogy saját webáruházat hoz létre. A saját webáruház készítése azonban összetett folyamat, amely ...
  A webáruház készítés egy bonyolult folyamat, amely sok lépést és tervezést igényel. Az alábbiakban összeszedtük a legfontosabb lépéseket, amelyeket követve elkészítheted saját webáruházad. Kövesd ezeket ...
  Webdesign, Grafikai tervezés A megjelenés kialakításának fontossága, a színek és a betűtípusok kiválasztásának szempontjai, a felhasználói élmény javítására szolgáló eszközök A webdesign a honlap megjelenésének ...
  A weboldal készítés egy nagyon összetett folyamat, amelyhez számos tényezőt kell figyelembe venni. Az alábbiakban olyan alapvető tanácsokat adunk, amelyek segíthetnek a weboldal készítés folyamatában: ...
  A weboldal készítés során először is meg kell határozni a célt és a célközönséget. Ezen kívül fontos szempont lehet a weboldal kinézete és felépítése is. ...
  Ha komolyan gondolod vállalkozásod, érdemes elgondolkodnod egy weboldal létrehozásán (amennyiben még nincs). A weboldal létfontosságú eszköze az online marketingnek, amely jelentősen javíthatja a márkaépítést és ...
  Ebben a digitális korban, ahol a technológia ilyen nagyot fejlődött, döntő fontosságú egy fantasztikus weboldal létrehozása és megtervezése. De azt is fontos figyelembe venni, hogy ...
  Egy WordPress weboldalfejlesztő cég számos előnyt kínál egyetlen szoftverfejlesztővel szemben. Először is, maga a WordPress foglalja el a legnagyobb részt az interneten található összes weboldal ...
  12 kisvállalkozási weboldal készítés tipp Egy kisvállalkozást vezetsz és az álmod egy vonzó, forgalomnövelő weboldal létrehozása? Ha igen, akkor a megfelelő blogbejegyzéshez jutottál! A OfficeHelpernél ...
  Minden vállalkozásnak szüksége van egy megfelelő weboldalra. De hol kezdj hozzá? Még a legnagyobb és legsikeresebb márkák is szembesültek egykor a céges weboldal létrehozásának kérdésével, ...
  Weboldaladon lévő szövegeid minden bekezdése fenomenális tartalmat és lenyűgöző illusztrációkat tartalmaz. Mindezek ellenére a felhasználók elhagyják weboldalad, mi olyan kiábrándító benne, mi történhetett? Megnézted, mennyi ...
  A SEO az egyik legfontosabb marketinggyakorlat, amely számos módon javíthatja weboldalad teljesítményét. A SEO nem választás, hanem szükségszerűség a verseny, üzleti világában élő weboldalak számára, ...
  Az internet folyamatosan fejlődő természete azt eredményezi, hogy ha bármennyi időre is felhagyod weboldalad frissítését, az elavulttá válik. A weboldal karbantartási csomaggal egyszerű lépést tartanod ...
  Weboldalad az üzleted, céged képviseli. Ez az első dolog, amit az emberek meglátnak, és ami által kialakul az első benyomásuk. Ennek ellenére sok cégtulajdonos azon ...
  A WordPress betűtípusainak megváltoztatásával küzdesz? Weboldalad betűtípusai, tipográfiája alapvető szerepet játszik a weboldal kialakításában és a felhasználói élményben. Egy weboldal elkészítésekor és/vagy optimalizálásakor meg kell ...
  Weboldalad a Te névjegykártyád az online környezetben. Vállalkozásod arculatának reprezentatív elemeként honlapodnak kifogástalanul kell kinéznie és kifogástalanul kell viselkednie is az online környezetben. Ez kötelező, ...
  Egy új weboldal készítése ijesztő feladat. Szeretnél olyat készíteni, amit ügyfelei imádni fognak, de nem szeretnéd, hogy a telepítés több hónapig tartson, vagy olyan technikai ...
  A kiberbiztonság napjainkban fontos téma, ugyanis másodpercenként kb. 2800 támadás irányul weboldalakra, az online fenyegetések elleni védekezésre fordított kiadások 2025-re az előrejelzések szerint meghaladják majd ...