Közösségi Marketing, Profi Facebook oldal kezelés

  • Home
  • Közösségi Marketing

Segítségre lenne szükséged?

Teljes körű online marketing és weboldal fejlesztés

Lépj kapcsolatba velünk most!

Közösségi marketing

Közösségi marketing

Közösségi média menedzsment – Facebook oldal kezelés

A mai digitális világban a legtöbb embert online felületeken tudunk megszólítani, erre manapság a két legjobb felület egy saját weboldal és a social média felületek, azon belül is főleg a Facebook.
Magyarországon manapság kb. 6 millió felhasználó napi szinten legalább 1,5 órát eltölt a Facebookon, és/vagy valamelyik más közösségi oldalon (pl. Instagram). Miért hagynád ki cégeddel ezt a hatalmas online ügyfélkört? A közösségi médián való aktív jelenlét elengedhetetlen ahhoz, hogy vállalkozásunkat folyamatosan a köztudatban tartsuk. Egy aktív Facebook oldalnak fontos szerepe van az üzleti életben, viszont egy brand kiépítéséhez elengedhetetlen. Tudtad, hogy az internetes felhasználók legalább 87%-a leellenőrzi egy vállalkozás Facebook profilját mielőtt vásárolna, vagy szerződést kötne velük? A brand építés és a közösségi médiában való jelenlét is egy profin létrehozott Facebook oldallal kezdődik, majd ezt követően egy jól kidolgozott közösségi marketing stratégiára lesz szükségünk, ezek után jöhet a folyamatos aktivitás közösségi oldalunkon, ugyanis rendszeres minőségi tartalomgyártásra lesz szükségünk szöveg, kép és videó formájában is.

A közösségi média, Facebook kezelési célokat és stratégiát minden esetben veled együtt dolgozzuk ki. Kialakítjuk a számodra és vállalkozásod számára a legideálisabb Facebook oldalt logóval, borítóképpel és bemutatkozó szöveggel együtt, majd beállítunk minden a működéshez szükséges beállításokat.

Facebook oldal kezelés terén milyen feladatokkal bízhatsz meg minket?
– Profi Facebook oldal létrehozása
– Rendszeres tartalomgyártás Facebook oldaladra
– Facebook hirdetési fiók kezelése, hirdetések, kampányok kezelése
– Eseti feladat megbízások
– Követők és likeolók gyűjtése
– Facebook játékok lebonyolítása
– Kommunikáció az ügyfelekkel (kérés esetén)

Közösségi marketing mint brand építés

Meséld el a világnak, hogy miért vagy TE a legjobb!

Célod a vállalkozásod népszerűsítése? Azt akarod, hogy megőrüljenek Tőled a közösségi médiák és mindenki a Te oldaladat keresse? Szeretnéd, hogy posztjaid minél több reakciót váltsanak ki a követőkből?
Nem kell, hogy idő hiányában lemondj arról, hogy még több bevételed legyen! Hirdesd vállalkozásod az internet legnépszerűbb oldalain!

Mit várhatsz Tőlünk?

Több év tapasztalattal a hátunk mögött tudjuk, hogy mire van szükséged! Az évek alatt több márka életét is fellendíttettük az közösségi oldalakon!

– Brand építés – A Social Media felületeket a szolgáltatásod stílusához igazítjuk, hiszen tudjuk, hogy számodra is fontos, hogy a brand, melyet képviselsz bárhol,bármikor felismerhető legyen!

– 
Teljeskörű menedzsment – Mi mindent megcsinálunk helyetted! Könnyen megtalálhatóvá teszünk a Social Médiákon. Rendszeresen készítünk számodra kreatív, figyelemfelhívó bejegyzéseket, videókat. Átvállaljuk a képi grafikákat.

– 
Népszerűség növelése – A Te célod a Mi célunk is! Elérjük, hogy az emberek beszéljenek rólad! Elhozzuk neked a potenciális vevőket! Folyamatosan elemezzük az oldalad marketingtervét, hogy Te legyél a legjobb!

Merj nagyot álmodni! Mi itt vagyunk, Veled vagyunk!

Facebook oldal kezelés, közösségi marketing
Facebook oldal kezelés, közösségi marketing

Facebook oldal menedzsment (Facebook oldal kezelés)

A Facebook mára már szinte megkerülhetetlen közösségi média felületté vált, ami ha igazi sikert szeretnénk elérni, akkFacebook oldal kezelésor folyamatos karbantartást igényel. Rendszeresen kell posztolnunk, de önmagában az aktivitás nem elég, relevánsnak, érdekesnek, egyedinek és minőséginek is kell lennie a bejegyzéseinknek. Ha simán csak regisztrálunk egy céges Facebook oldalt, hogy „legyen egy ilyen is” azzal nem érünk el sikereket. A céges Facebook profillal brandet építünk, követőkel szerzünk. A Facebook egy nagyon jó eszköz a kétoldali kommunikácira, hiszen a vásárlóink véleményt mondhatnak rólunk, kommentelhetnek és akár privát üzenetekben is felkereshetnek minket.

Instagram menedzsment (Instagram oldal kezelés)

Instagram oldal kezelés

Az instagramot inkább a fiatalabb korosztály használja, már Magyarországon is egyre népszerűbb kép és videó megosztó közösségi média. Ezen a platformon is javasolt a rendszeres posztolás.

YouTube menedzsment (YouTube oldal kezelés)

A YouTube, mint videó megosztó oldal egy nagyon népszerű social media oldal.
A YouTube nagyon jó keresővel rendelkezik,YouTube oldal kezelésígy a régebben feltöltött videók sem tűnnek el. Manapság többen néznek videót, mint olvasnak, ezért rengeteg potenciát nyújt egy YouTube csatorna az online marketing terén is.

Pinterest menedzsment (Pinterest oldal kezelés)

A Pinterest egy kép megosztó platform, ez az oldal is nagyon jó keresővel rendelkezik,
így az ide feltöltött képesPinterest oldal kezeléstartalmak sem tűnnek el. A Google egyre gyakrabban jelenit meg a keresés során Pinterest oldalakat, ezért nagyon jó eszköz a népszerűség növelésére és a keresőoptimalizálás segítésére.