GamIT Hungary Kft. +36 30 792 1784 [email protected]

Weboldal készítés, keresőoptimalizálás

  • Home
  • Minden vállakozás (és magánszemély) számára fontos, hogy megfelelően elkészített weboldala legyen és milyen a megfelelően elkészített weboldal?
Weboldal készítés, responziv weboldal és SEO

Minden vállakozás (és magánszemély) számára fontos, hogy megfelelően elkészített weboldala legyen és milyen a megfelelően elkészített weboldal?

  1. A weboldal első meglátogatása alapján kialakul leendő ügyfeleinkben az első benyomása cégünkről, amiből eldől felveszik e velünk a kapcsolatot. Így roppantul fontos a webdesignra oda figyelnünk, az oldal betöltésének idejét optimalizálni, valamint a felhasználóbarát weboldalt kialakítunk.

  2. Hiába van gyönyörű weboldalunk ha nem találnak ránk leendő partnereink, már a weboldal fejlesztés folyamatainál figyelemmel kell kísérnünk a keresőoptimalizálási folyamatokat, amit a weboldal elkészülése után sem hanyagolhatunk el. Fontos, hogy ügyfeleink könnyedén ránk találjanak, így folyamatosan keresőoptimalizálni kell weboldalunkat (SEO), illetve a közösségi oldalakon folyamatos aktivitást kell mutatnunk (közösségi marketing)

  3. Responsive weboldal. Az, hogy weboldalunkat responsiv alakítsuk (azaz mobilbaráttá tegyük) két oldalról is nagyon fontos, manapság egyre többen böngésznek telefonról, tabletről mint számítógépről, így az Ő igényüket is ki kell szolgálnunk különben lehetséges vevőktől esünk el. A második fontos szempont, hogy egyszerűen a Google hátrébb sorolja azokat a weboldalakat amelyek nincsen responsiv kialakítása.

Weboldal készítés, responziv weboldal és SEO
Weboldal készítés, responziv weboldal és SEO.