GamIT Hungary Kft. +36 30 792 1784 [email protected]

Weboldal készítés, keresőoptimalizálás

  • Home
  • Miért válaszd Te is a WooCommerce-t webáruházadnak?
WooCommerce webáruház készítés

Miért válaszd Te is a WooCommerce-t webáruházadnak?

A WooCommerce-t csaknem 50 000 000 alkalommal töltötték le, így ez a világ legszélesebb körben használt e-kereskedelmi (wordpress)bővítménye. A Builtwith kutatása szerint a top 1 millióba tartozó összes e-shop 22%-a épül rá. Mi teszi a platformot az ELSŐ számú választássá az e-kereskedők között? Szeretnéd létrehozni saját online üzleted, de nem vagy benne biztos, hogy a WooCommerce a megfelelő a vállalkozásod számára? Erre a kérdésre fogunk ma választ adni.

Műszaki támogatás

A WooCommerce egy WordPress CMS-hez kifejlesztett e-kereskedelmi beépülő modul. Nemcsak a kis- és középvállalkozások, hanem a nagy piaci szereplők érdekeit is szolgálja. Szem előtt tartva, hogy a WordPress a legnépszerűbb weboldalplatform 60%-os CMS-piaci részesedéssel, így nem meglepő, hogy a WooCommerce biztonságos környezetet kínál az e-kereskedelmi webáruházak fejlesztéséhez és a legmagasabb szintű technikai támogatáshoz.

Bárki, akinek van webáruháza, azt szeretné, ha hibátlanul, hiba nélkül működne. A kifogástalan felhasználói élmény (UX)rendkívül fontos, hogy a látogatók gyorsan és egyszerűen véglegesíthessék rendeléseiket. A WooCommerce segítségével biztos lehetsz abban, hogy weboldalad rendszere megfelelően fog működni, és egyidejűleg frissül, a legújabb internetes változásoknak megfelelően. A WooCommercenek van egy fejlesztői és szakértői csapata, egy hatalmas közössége, amely hozzájárul funkcióinak javításához.

Professzionális eredmények (ingyenes!)

A bővítmény másik nagy előnye, hogy bárki teljesen ingyenesen letöltheti és telepítheti. Az ingyenesség azonban nem teszi rossz minőségűvé. A WooCommerce meglehetősen profivá varászolja online boltod megjelenését, valamint felhasználói élményét, funkcióit és szolgáltatásait. Az ügyfelek böngészési és kijelentkezési folyamatai könnyűek, és a munkafolyamat optimalizált. A bővítmény olyan lehetőségeket kínál, mint:

  • Rendelés követése;
  • Vásárlási előzmények;
  • Szállítási állapot frissítések;
  • Adó-/Díjszámítások;
  • Promóciós kódok, kedvezmények;
  • Raktárkezelés;
  • Szállítási lehetőségek;

stb.

Összességében a WordPress WooCommerce bővítményében minden benne van, amire csak szükség lehet. Tökéletes választás mindazok számára, akik saját online vállalkozásukat szeretnék elindítani anélkül, hogy jelentős kezdeti befektetést kellene webfejlesztésbe fektetni. Szem előtt tartva, hogy egy webáruháznak mennyi egyéb kiadása van, mindig jó, ha bármikor megtakaríthatsz egy kis pénzt, és ebben az esetben nincs jobb egy megbízható, olcsó és funkcionális platform-bővítménynél, mint a WooCommerce.

Nyílt forráskód

A WooCommerce egy nyílt forráskódú platform, ha integrálva van a WordPress-szel, amely lehetővé teszi a szoftverfejlesztők számára a világ minden tájáról, hogy bővítményt készítsenek hozzá, ami még tovább növeli a képességeit. Nagy a valószínűsége, hogy a modult, beépülő modult vagy bővítményt amire szükséged van már kifejlesztették hozzá. Az emberek szerte a világon aktívan hozzájárulnak a bővítmény és a WordPress tökéletesítéséhez. Ez még vonzóbbá, rugalmasabbá és végtelen lehetőségekkel telivé teszi.

Személyre szabás

Az a tény, hogy a WooCommerce a világ legszélesebb körben használt e-kereskedelmi bővítménye, nem jelenti azt, hogy az Te webáruházad úgy fog kinézni, mint az összes többi az interneten. Éppen ellenkezőleg, rengeteg téma közül választhatsz, játszhatsz a színekkel és a stílussal, valamint személyre szabhatod a különböző lehetőségeket. Ha később úgy döntesz, hogy egyik témáról a másikra váltasz, azt meglehetősen gyorsan és gördülékenyen megteheted.

Statisztikák és elemzések

Ha van webáruházad, akkor nagyon hasznos, ha néhány elemző eszközzel nyomon követheted, hogy mi történik a weboldalon. Természetesen, ha éppen most kezdted el webáruházad üzemeltetését, már akkor is nagyon hasznos lehetőség ez a technikai rész. A WooCommerce-ben az a jó, hogy integrált elemzőrendszerrel rendelkezik, amely könnyen használható és értelmezhető.
Információt nyújt a következőkről is, pl.:
– Tetszésszerinti adatok alapján rendezett rendelések;
– Egyéni ügyfél vásárlási statisztikái;
– Teljesített megrendelések teljes száma;
– stb.

Hozz létre grafikonokat és kördiagramokat, hogy értékes információkat szerezz arról, hogy miként alakulnak a dolgok a webáruházban. Ezek a statisztikák segítenek átlátni az átfogó képet és azt, hogy mit kell tenned annak javítása érdekében. Ha úgy döntesz, hogy összetettebb és részletesebb adatokra van szükséged, akkor nyugodtan integrálhatod például a Google Analytics szolgáltatást is.

Fizetés és biztonság

Az online fizetés biztonsága kulcsfontosságú mind a végfelhasználók, mind a vállalkozások tulajdonosai számára. A WooCommerce teljesítménye meglehetősen magas ebben a kérdésben. A beépülő modul biztonságos, és bármilyen típusú fizetési módot elfogad – hitelkártya, bankkártya, PayPal stb. Bármilyen fizetési rendszerre is lenne szüksége, könnyen integrálható anélkül, hogy speciális fejlesztésre lenne szükséged.

Következtetés…

Az eddig elmondottakból egyértelműen látható, hogy a WooCommerce miért olyan sikeres termék világszerte. Számos hasznos e-shop elem gyors, egyszerű, költségkímélő és professzionális integrációját biztosítja. Kis befektetéssel nagyszerű eredményeket érhetsz el!

Rendben, most tegyük fel, hogy úgy döntöttél, hogy a WooCommerce-t szeretnél használni e-kereskedelmi platformként. Mi a következő lépés?
Ha szakmai tanácsra van szükséged, szívesen segítünk!
Csak lépj velünk kapcsolatba az [email protected] e-címen.