Hatékony keresőoptimalizált tartalommarketing

  • Home
  • Tartalommarketing

Segítségre lenne szükséged?

Teljes körű online marketing és weboldal fejlesztés

Lépj kapcsolatba velünk most!

Keresőoptimalizált tartalommarketing

Keresőoptimalizált szövegírásra, vagyis tartalommarketingre lenne szükséged?

A szakemberek által megírt webszövegek meglehetősen segítik a keresőoptimalizálást és az értékesítést is! Egy weboldalnak szöveges tartalom nélkül egyszerűen lehetetlen bármilyen helyezést is elérnie a keresőoldalak találati listáin, így meglehetősen fontos, hogy minőségi és releváns tartalmakkal töltsük fel weboldalunkat, amit legalább havi rendszerességgel
frissítünk is.

A keresőoptimalizált szövegírás (vagyis a tartalmi SEO, tartalommarketing) a legfontosabb tényező a keresőoldalak (Pl. Google) rangsorolásában, ugyanis a keresőmotorok elolvassák a weboldalunkat és ez által indexelik is, ezért lényegében a weboldalunkon használt szavak, jobban mondva a kulcsszavak határozzák meg oldalunk rangsorolását is.

Ezért a keresőoptimalizált tartalommarketing a legfontosabb lépés az optimalizálás felé, ezek után az is nagyon fontos, hogy weboldalunk designja szép legyen és a felhasználói élményt is maximalizáljuk.

Így látható, hogy a tartalommarketing egy kihagyhatatlan eleme jelen korunk marketingstratégiáinak, mivel lehetőségünk van az ügyfeleink megszólítására, érdekes és hasznos információkkal láthatjuk el a weboldalunkra látogatókat, de akár cselekvésre is ösztönözhetjük Őket, ráadásul a megfelelő sűrűségű kulcsszavazás a keresőoptimalizálást is meglehetősen segíti.

A Google algoritmus változásai következtében manapság egyre fontosabb, hogy oda figyeljünk a tartalommarketingünkre is és a lehető legjobban elvégezzük azt, hiszen a keresőmotornak előtérbe került a megfelelő minőségű és mennyiségű szöveges tartalom a weboldalon. Ez azt jelenti, hogy azoknak a weboldalaknak van nagyobb esélye a jobb rangsorolásra, ahol jobb a kulcsszavak és a szöveges tartalmak minősége is.
A minőségi webszövegírás első és legfontosabb jellemzője, hogy mindig eredeti szöveget írjunk, hiszen a Google keresőmotorja elolvassa honlapunkat, és ha másolást, nem egyedi tartalmat észlel, bünteti a weboldalunkat és hátrébb rangsorolja, emellett figyelnünk kell a megfelelő sűrűségű kulcsszavazásra is, hiszen a túlzott kulcsszavazást is bünteti a Google.

Tartalommarketing és fizetett hirdetések
Az olyan fizetett hirdetések, mint pl. Google Ads ami CPC alapú hirdetési rendszer a tartalommarketing nagyban hozzájárul a sikeres és költséghatékony hirdetésekhez. A Google Ads (AdWords) minőségi mutatókkal osztályozza (1-től 10ig) a rendszerében beállított kulcsszavakat a weboldalunkon szereplő szöveges tartalmak kulcsszavaival, így a tartalommarketingnek köszönhetően nem csak az organikus listában, de akár a fizetett hirdetésekben is előrébb kerülhetünk és olcsóbb is lehet a hirdetési költség.

Bízd ránk a webszövegírást, hogy megsokszorozhassuk honlapod látogatottságát!

Keresőoptimalizált tartalommarketing
Íme  5 + 1 ok, amiért neked is szükséged van tartalommarketingre:
1. A tartalommarketingnek köszönhetően kedvezőbb helyezés nyerhető el a Google találatok között.
2. Tájékoztathatod és informálhatod a vevőidet és ők a bizalmukkal támogatnak.
3. Magával ragadja és megtartja a célközönséged.
4. A cikkekkel és blogbejegyzésekkel személyesebbé szabhatod a vállalatod.
5. A sikeres hirdetések elengedhetetlen része.
+1. A reklámtagadók is elfogadják.

Keresőoptmalizált webszöveg írás Keresőoptmalizált webszövegírás