GamIT Hungary Kft. +36 30 792 1784 [email protected]

Weboldal készítés, keresőoptimalizálás

  • Home
  • Milyen egy jó weboldal?
weboldal

Milyen egy jó weboldal?

Hogyan épül fel egy jó weboldal?

Az nem kérdés, hogy a mai világban egy jól menő vállalkozás számára alapkövetelmény egy jó weboldal. Mindenki olyan honlapot próbál szerkeszteni ami megfogja és vásárlásra ösztönzi a látogatót. Mára már hatalmas a verseny a céges honlapok között, egyre többet áldoznak egy weboldalba anyagiak terén és belehelyezett munka terén is.

Egy weboldalnál fontos, hogy a vállalkozást tükrözze vissza teljes egészében, megjelenjen rajta a cég logója, szlogenje, arculati színei. Viszont a legfontosabb hogy a weboldal első ránézésre is bizalomgerjesztő legyen. Egy céges honlap ne csak egy bemutatkozó oldal legyen, hanem a legjobb munkatárs is, aki akkor is „dolgozik”, értékesít amikor Ön alszik.

– Webdesign:
A webdesign elengedhetetlen eleme annak, hogy azt mondhassuk, jó a weboldalunk. Az első benyomás meglehetősen mérvadó a weboldalunkra látogatók részére, ugyanis az első pár másodpercben az emberek el tudják dönteni, hogy bizalmat szavaznak e cégünknek és weboldalunknak.

– Keresőoptimalizált:
Egy jó weboldalt már induláskor elkezdenek keresőoptimalizálni. Hiába van egy tökéletes, elegáns weboldalunk ha nem jelenik meg a keresőkben, vagy nagyon alacsony rajta a forgalom.

– Reszponzív (mobilbarát):
Manapság egyre többen böngésznek mobiltelefonról is, ezért weboldalunkat reszponzívvá kell alakítanunk, hogy minden képernyőméreten tökéletes töltsön be az oldal.

– Tartalom és karbantartás
Egy weboldalnál nem elég arra figyelni, hogy esztétikus külseje legyen, a tartalomra is figyelni kell, amit folyamatosan érdemes frissíteni az új információkkal. Weboldalunk tartalmi karbantartása növeli a bizalmat velünk szemben, illetve a Google keresője is élenyben részesíti a rendszeresen frissülő weboldalakat.

Milyen egy jó weboldal?
Milyen egy jó weboldal?