GamIT Hungary Kft. +36 30 792 1784 [email protected]

Weboldal készítés, keresőoptimalizálás

  • Home
  • Weboldal, mint a legjobb marketing eszköz
Weboldal, a legjobb marketing eszköz

Weboldal, mint a legjobb marketing eszköz

A marketing lehetőségeket és a költségeket is figyelembe véve egy weboldal a legjobb, legolcsóbb és leghatékonyabb marketing eszköz. Egy weboldalba, vagy webáruházba való befektetés a legjobban és a leggyorsabban megtérülő beruházás.
Egy weboldal a vállalkozások számára létfontosságú, mert Magyarországon az emberek 97%-a a Google keresőt használja, ha valamilyen terméket, vagy szolgáltatást szeretne igénybe venni. A potenciális ügyfelek elsőnek az interneten tájékozódnak, ezért fontos, hogy a Te vállalkozásod is megjelenjen az online térben, amihez az első lépés egy weboldal.

Egy weboldal nonstop, a nap 24 órájában képviseli cégünket, bemutatja termékeinket vagy szolgáltatásainkat. Egy webáruház megállás nélkül értékesíthet.

Természetesen léteznek egyéb marketing platformok is, pl. Facebook, Instagram, Pinterest stb. de ezek nem helyettesítik, hanem kiegészítik weboldalunk marketing lehetőségeit.

Lényeges, hogy weboldalunk ne sablonos, hanem egyedi megjelenésű legyen, ami kiemeli cégünket a sokaságból és bizalmat ébreszt a felhasználókban.
Rendesen át kell gondolnunk, hogy marketing szempontból mint szeretnénk a weboldallal elérni, ahhoz, hogy a megfelelő weboldalt tudjuk elkészíttetni, illetve egy jó marketing stratégiát is ki tudjunk dolgozni mellé. Fontos, hogy a weboldal készítése előtt meghatározzuk az oldal célját is. Amennyiben a cél az értékesítés webáruházat ajánlott készíteni, ahol vásárlásra ösztönözhetjük a weboldalunkra látogatókat, ha vállalkozásunk bemutatása akkor üzleti weboldalt, ami minőségi kivitelben mutathatja be cégünket az érdeklődőknek, és kapcsolatfelvételre biztat. Magának a weboldal készítésnek csupán egyszeri díja van, de érdemes lehet legalább egy minimás összeget havonta marketingre, keresőoptimalizálásra költenünk, hogy minél előrébb kerüljünk a Google kereső találati listájában és ezáltal a bevételünket is megsokszorozzuk.

A weboldal elkészülése után szinte azonnal a potenciális vásárlóink látóterébe kerülhetünk, és amíg a weboldalunkat fenntartjuk ez így is maradhat, ezért is a legjobb marketing eszköz a weboldal.